Portretfotografie

Wil je een mooie portretfoto laten maken van jezelf samen met bijvoorbeeld jouw gezin, collega’s of teamgenoten? Kom dan langs bij Foto Teunissen. De portretfoto’s kunnen worden gemaakt in onze fotostudio’s, zowel in kleur als zwart/wit en in sepia.

Profielfoto’s

Voor sollicitatiebrieven, websites en LinkedIn is een nette profielfoto van zeer groot belang. Met een goede profielfoto geef je een compleet beeld van jouzelf wat professioneler overkomt. Wil je graag een professionele profielfoto laten maken, kom dan gerust langs bij ons. Je kan de foto in elke gewenste resolutie krijgen voor het mooiste resultaat.

Groepsfotografie

Wil je een groepsfoto laten maken? Ook dat kan je laten doen bij Foto Teunissen. Voor onze studio series werken wij op afspraak. Een groepsfoto met het gezin, vrienden, collega’s of bijvoorbeeld sportteam laat je maken bij Foto Teunissen Maassluis.

Zwangerschapsfotografie

Iedere zwangerschap is bijzonder. Bij Foto Teunissen maken we een prachtige, op jouw wensen aangepaste fotoserie op een esthetisch verantwoorde wijze. Hoe meer volume jouw buik heeft, des te mooier is het resultaat op de foto. Daarom adviseren wij om tussen week 30 en 33 van de zwangerschap de fotoshoot in te plannen. Al onze studio series zijn op afspraak.

Indien gewenst kunnen wij de shoot maken met jouw man (en kinderen). Zo word jouw zwangerschapsfoto een fantastische herinnering voor het hele gezin.

Dit delen:

error:
×

Goedendag,

Klik op mijn foto om een bericht te sturen via WhatsApp of stuur een mail naar mijdrecht@fototeunissen.nl of naar maassluis@fototeunissen.nl

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om het bericht te beantwoorden.
Met vriendelijke groet,
Foto Teunissen

× Kan ik je ergens mee helpen?