Studiofotografie bij Foto Teunissen

Portretfotografie

Wilt u een mooie portretfoto laten maken van uzelf samen met bijvoorbeeld uw gezin, collega’s of teamgenoten? Kom dan langs bij Foto Teunissen . De portretfoto’s kunnen worden gemaakt in de grootste fotostudio van Maassluis, zowel kleur als zwart/wit en in sepia.

Profielfoto’s

Voor sollicitatiebrieven, websites en LinkedIn is een nette profielfoto van zeer groot belang. Met een goede profielfoto geeft u een compleet beeld van uzelf wat professioneler overkomt. Wilt u graag een professionele profielfoto laten maken, kom dan gerust langs bij ons. U kunt de foto in elke gewenste resolutie krijgen voor het mooiste resultaat.

Groepsfotografie

Wilt u een groepsfoto laten maken? Dat kunt u laten doen bij Foto Teunissen. Voor onze studio series werken wij op afspraak. Een groepsfoto met uw gezin, vrienden, collega’s of bijvoorbeeld sportteam laat u maken bij Foto Teunissen Maassluis.

Zwangerschapsfotografie

Iedere zwangerschap is bijzonder. Bij Foto Teunissen maken we een prachtige, op uw wens aangepaste fotoserie op een esthetisch verantwoorde wijze. Hoe meer volume uw buik heeft, des te mooier is het resultaat op de foto. Daarom adviseren wij om tussen week 30 en 33 van de zwangerschap de fotoshoot in te plannen. Al onze studio series zijn op afspraak zodat wij ook echt de tijd kunnen nemen om het mooiste plaatje te maken.

Indien gewenst kunnen wij de shoot maken met uw man (en kinderen).Zo word uw zwangerschapsfoto een fantastische herinnering voor het hele gezin.