Foto Teunissen

/ Foto Teunissen

Foto Teunissen is de fotovakwinkel in Maassluis! Foto Teunissen zit al sinds 1946 gevestigd in Maasluis en is daarom een begrip voor Maassluis en omstreken. Foto Teunissen is gespecialiseerd in het maken van pasfoto's, studiofotografie, huwelijksreportages, rouwfotografie en reproductie.
De winkel heeft een breed assortiment aan fotolijsten, zowel fysiek als in één van onze webwinkels. Daarnaast leveren wij ook maatwerk. Altijd de juiste maat fotolijst voor uw mooiste foto's! Met keuze uit 3 verschillende soorten glas krijgt uw foto de look naar uw wens.
Ook is er in de winkel een ruim assortiment aan camera's, objectieven, geheugenkaarten, flitsers, cameratassen, laders, accu's en statieven aanwezig.

Afdrukken bij Foto Teunissen

Met onze specialisten in huis bent u bij ons op het juiste adres om uw fotowerk af te laten drukken of te bewerken naar uw eigen wensen. Wij denken graag met u mee!
Foto's van uw telefoon, usb-stick, cd-rom of geheugenkaartje kunt u zelf bij ons inlezen op de kiosk en worden dezelfde dag nog afgedrukt op het gewenste formaat op mat of glanzend fotopapier.
Op onze grootbeeldprinter drukken wij vergrotingen en canvassen af op verschillende soorten hoogwaardig fotopapier of canvasdoek. Wij helpen u graag in de keuze van papier, zodat uw afdrukken geheel naar uw wens zijn.

Pasfoto's

Onze pasfoto's zijn conform de eisen van de overheid voor een officieel document. Deze eisen kunt u nalezen op de website van de overheid. Pasfoto's maken wij van iedereen!
Ook voor de buitenlandse pasfoto's kunt u bij ons terecht. Wij kunnen elk formaat afdrukken met de juiste eisen.